Esborrar el compte a Twitter

Per tal d’eliminar el nostre compte de Twitter haurem de seguir un procediment similar als ja vists. 

En primer lloc haurem d’entrar a la plana web i obrir la nostra sessió. Un cop dins, farem clic sobre la nostra foto/avatar de la cantonada superior dreta i desplegarem el formulari per tal d’accedir a ‘Configuració’. Després, seleccionarem l’opció ‘Compte’. Al final de la pàgina trobarem un enllaç denominat ‘Desactivar el meu compte’. 

 

 

Twitter només permet una desactivació definitiva per part de l’usuari. Si en un termini de 30 dies, l’usuari vol tornar a accedir a les seves dades i interaccions, ho podrà fer sense haver perdut cap tipus d’informació. 

Passats 30 dies i si no hem tornat a accedir, el nostre compte s’esborrarà automàticament.