Esborrar el compte a Facebook

La xarxa amb més usuaris del món també presenta dues opcions al moment de suprimir les nostres dades o comptes: 

 

Desactivació del compte → aquesta opció ens permet fer inaccessible el nostre compte tant per a nosaltres com per a la resta d’usuaris. Aquesta opció és la ideal per aquelles persones que no vulguin seguir participant en la xarxa social però encara tinguin alguna recança d’esborrar tota la informació vinculada a la seva pàgina. Si optem per desactivar el compte, podrem recuperar-lo en qualsevol moment amb tot el contingut intacte. Per desactivar-lo anirem a Configuració > Seguretat > Desactivar compte

 

 

 

Supressió definitiva del compte →  si hem decidit que mai més voldrem fer ús del nostre compte actual de Facebook, procedirem a suprimir de forma definitiva el mateix. En aquest cas, entrarem a la pàgina ‘Elimina el meu Compte