Avís legal

www.apda.ad és un domini d'Internet de titularitat de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades.
L'adreça de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades és:

Carrer Dr. Vilanova núm. 15
Nova seu del Consell General, planta -5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Tel.: + 376 808 115 Fax: +376 808 118
apda@apda.ad

 

1. Condicions d'accés


L'accés al lloc web de l'APDA comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent.
Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web de l'APDA.

 

2. Condicions d'ús


L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.

En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

 

3. Objecte


L'APDA mitjançant aquest lloc web pretén fomentar l'accés del públic a la informació relativa a la protecció de dades.

 

4. Continguts


L'usuari assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix l'APDA posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
Els continguts, l'organització i els enllaços han estat seleccionats per l'APDA.
L'APDA es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l'accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia.
Aquest lloc web consta de continguts informatius, models i programaris d'ajuda i formularis electrònics que es poden descarregar per tal de tramitar notificacions, sol·licituds i reclamacions davant l'APDA.

 

5. Exempció de responsabilitats


D'accés
L'APDA no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.
L'APDA no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.
Contingut
La responsabilitat de l'ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.
L'APDA no pot garantir la inexistència d'errors en l'accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests es trobin totalment actualitzats, tanmateix posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
L'APDA no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats per l'APDA; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.
Així mateix, l'APDA no garanteix que un document disponible en línia reprodueixi exactament un text adoptat oficialment. La informació facilitada a través d'aquest lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis i d'altres textos que hagin de ser publicats al BOPA o als butlletins oficials que corresponguin, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

 

6. Drets de propietat intel·lectual


Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.apda.ad difosos a través d'aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades.
Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta web sense autorització expressa. No obstant això, s'autoritza la reproducció dels continguts del lloc web de l'Agència sempre que s'esmenti la font, llevat que s'indiqui el contrari.

 

7. Enllaços


La presència a www.apda.ad d'enllaços a altres webs externes (enllaços) té un caràcter merament informatiu. Per tant, l'APDA no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia respecte a les informacions, opinions i conceptes que s'emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços, i tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d'aquests enllaços.
Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc web www.apda.ad , i no d'altres llocs web que eventualment es pugin consultar mitjançant enllaços, ni els enllaços d'altres llocs webs continguts a www.apda.ad